Brinox

View as Grid List
Sort by
Display per page

BRINOX BAKBLIK 39.5CM GRAPHITE

Geef uitdrukking aan je vrijheid in de keuken door recepten te testen en ingrediënten om te zetten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakvormen van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de diepe rechthoekige bakvorm met afmeting 39,5x28x6,6 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is makkelijker schoon te maken en is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. Aluminium frame. Pro-flon anti-aanbaklaag: minder olie, plakt niet, makkelijker schoon te maken PFOA-vrij. Handgrepen die het hanteren vergemakkelijken
SRD 479.35

BRINOX BROODBLIK 30CM CHERRY

Druk je vrijheid uit in de keuken, test recepten en verander ingrediënten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakplaten van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de broodpan met afmeting 30X12.5X7 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is gemakkelijker schoon te maken en is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. Aluminium structuur, non-stick pro-flon, niet plakkerig, gemakkelijk schoon te maken, bakelieten handgrepen.
SRD 281.80

BRINOX RIJSTLEPEL 33CM SS ARIENZO

Rust je keuken uit met het juiste keukengerei en maak van koken een plezier. De Arienzo-lijn heeft een reeks essentiële gebruiksvoorwerpen ontwikkeld voor koks met hun handen vol. De rijstlepel heeft de perfecte vorm voor het serveren van het graan. De kom heeft de juiste diepte en licht opstaande randen, waardoor verspilling wordt voorkomen en het risico van vuil op uw tafel wordt geminimaliseerd. Het stuk is volledig gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat functionaliteit en elegantie combineert: resistent en gemakkelijk schoon te maken, heeft een verfijnde hoogglans afwerking en kan in de vaatwasser. De rijstlepel heeft een totale lengte van 33 cm en heeft een lang handvat om de veiligheid te garanderen.
SRD 145.60

BRINOX SOEPLEPEL 30CM 90ML SS ARIENZO

Rust je keuken uit met het juiste keukengerei en maak van koken een plezier. De Arienzo-lijn heeft een reeks essentiële gebruiksvoorwerpen ontwikkeld voor koks met hun handen vol. Met de terrineschaal kun je soepen, crèmes, bonen, sauzen en verschillende vloeibare voedingsmiddelen serveren. De uitstulping is diep in de juiste maat, wat verspilling voorkomt en het risico van ongewenst vuil op uw tafel of aanrecht minimaliseert. Het stuk is volledig gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat functionaliteit en elegantie combineert: resistent en gemakkelijk schoon te maken, heeft een verfijnde hoogglans afwerking en kan in de vaatwasser. De Arienzo-terrineschaal heeft een totale lengte van 30 cm en heeft een lang handvat om de veiligheid te garanderen.
SRD 145.60

BRINOX SCHUIMSPAAN 34,5CM ARIENZO

Rust je keuken uit met het juiste keukengerei en maak van koken een plezier. De Arienzo-lijn heeft een reeks essentiële gebruiksvoorwerpen ontwikkeld voor koks met hun handen vol. Met de schuimmachine kunt u voedsel dat in water of olie is bereid, uitlekken. De kom heeft meerdere gaten en licht opstaande randen waardoor het voedsel veel sneller droogt. Het stuk is volledig gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat functionaliteit en elegantie combineert: resistent en gemakkelijk schoon te maken, heeft een verfijnde hoogglans afwerking en kan in de vaatwasser. De Arienzo line skimmer is 34,5 cm lang en heeft een lange steel om je veiligheid te garanderen.
SRD 145.60

BRINOX SPATEL 36CM SS ARIENZO

Rust je keuken uit met het juiste keukengerei en maak van koken een plezier. De Arienzo-lijn heeft een reeks essentiële gebruiksvoorwerpen ontwikkeld voor koks met hun handen vol. De geperforeerde spatel is perfect voor pannenkoeken op zondagochtend, hartige lunchtaarten of dessert cheesecake omdat de platte bodem stabiliteit en veiligheid biedt bij het serveren. Het stuk is volledig gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat functionaliteit en elegantie combineert: resistent en gemakkelijk schoon te maken, heeft een verfijnde hoogglans afwerking en kan in de vaatwasser. Het product heeft een totale lengte van 36 cm.
SRD 145.60

BRINOX SOEPLEPEL 24CM- 95 ML BELI

Hete bonen kwamen uit het vuur en dienden zoals besteld. De bonenschil uit de Beli-lijn heeft de ideale diepte om niet alleen dit voedsel te serveren, maar ook soepen, crèmes en sauzen. Het geheel is gemaakt van roestvrij staal en is duurzaam, resistent en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien maken het rechte ontwerp en de gekrompen handgreep elke tafel eleganter. Het product heeft een totale lengte van 24cm en een inhoud van 95 ml.
SRD 139.60

BRINOX ICE CREAM LEPEL S/3 BELI LINE

Beli Line keukengerei is gemaakt van roestvrij staal, een duurzaam, resistent, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken materiaal. Ze garanderen bruikbaarheid voor uw dagelijks leven!
SRD 72.40

BRINOX MAATLEPEL 50ML BELI LINE

Beli Line keukengerei is gemaakt van roestvrij staal, een duurzaam, resistent, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken materiaal. Ze garanderen bruikbaarheid in uw dagelijks leven!
SRD 134.40

BRINOX S/3 KLEDINGHANGERS ZWART TUTTO PICCOLO

Als het erom gaat je kleding en accessoires goed opgeborgen en altijd klaar voor gebruik achter te laten, is de Tutto Piccolo-hanger ideaal voor lichte voorwerpen. De openingen aan de bovenkant zijn perfect voor het plaatsen van tanktops, jurken en rokken. Stevig, de hanger is verkrijgbaar in twee kleuren die bij je slaapkamerinrichting passen. Afmeting: 42,1 x 0,4 x 20,8 cm
SRD 145.20

BRINOX COFFEE POT 300ML 6CUPS VERONA

Met het roestvrijstalen koffiezetapparaat van Verona zet je thuis authentieke Italiaanse koffie. Het gebruiksvoorwerp bereidt een volle en smakelijke koffie, dankzij de extractiemethode die druk gebruikt om de drank te bereiden. Het koffiezetapparaat gaat rechtstreeks het vuur in en maakt geen gebruik van elektriciteit of papieren filters. Bovendien is het product gemaakt van roestvrij staal, een resistent en gemakkelijk schoon te maken materiaal. Het product bevat 01 set filters (1 siliconen ring + 1 roestvrijstalen filter) en heeft een capaciteit van 300 ml of maximaal 6 koffiekopjes van 50 ml.
SRD 1882.80

BRINOX KEUKENHULPJESHOUDER M/6 HAKEN 60CM SS TOP PRATIC LINE

De Top Pratic Bar is gemaakt van roestvrij staal, resistent en duurzaam. Hij is 60 cm breed en wordt geleverd met twee schroeven en twee ankers voor bevestiging. Een praktische touch voor je keuken!
SRD 536.35