Bestek & Messen

View as Grid List
Sort by
Display per page

BRINOX VORK 36CM SS ARIENZO

Rust je keuken uit met het juiste keukengerei en maak van koken een plezier. De Arienzo-lijn heeft een reeks essentiële gebruiksvoorwerpen ontwikkeld voor koks met hun handen vol. De vleesvork heeft twee scherpe tanden waarmee hij verschillende soorten voedsel kan stabiliseren om veiligheid en precisie bij het snijden te garanderen. Het product kan ook worden gebruikt om vlees en groenten te serveren of te verwerken tijdens de bereiding. Hiermee wordt de taak om die ribbe in de oven of op de barbecue te keren een stuk eenvoudiger. Het stuk is volledig gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat functionaliteit en elegantie combineert: resistent en gemakkelijk schoon te maken, heeft een verfijnde hoogglans afwerking en kan in de vaatwasser. De Arienzo-snijvork is 34 cm lang en heeft een lange steel om je veiligheid te garanderen.
SRD 145.60

BRINOX ICE CREAM LEPEL S/3 BELI LINE

Beli Line keukengerei is gemaakt van roestvrij staal, een duurzaam, resistent, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken materiaal. Ze garanderen bruikbaarheid voor uw dagelijks leven!
SRD 72.40

BRINOX AARDAPPELMESJE 19CM WIT ASTI LINE

De Asti Line is ontworpen om culinaire activiteiten te vereenvoudigen en praktische en schoonheid in de keuken te brengen. De producten zijn van roestvrij staal en PP-handgrepen in rood, resistent en duurzaam. Bereid je gerechten makkelijker voor.
SRD 90.40

BRINOX HAKMES 6" SS PRESICION

Geen wonder dat de Precision-lijn deze naam heeft. Al uw keukengerei is ontwikkeld om koken comfortabeler en veiliger te maken en ervoor te zorgen dat uw recepten precies zo worden als u van plan bent. Het hakmes is ideaal voor het snijden van vlees, het breken van kraakbeen of botten en het snijden van groentegrepen. Het handvat van polypropyleen heeft een antibacteriële bescherming, een ergonomisch ontwerp, is resistent en gemakkelijk schoon te maken. Het lemmet is gemaakt van speciaal staal, gehard en getemperd, wat duurzaamheid en sterkte garandeert. Het stuk is 6 inch lang.
SRD 355.20

BRINOX MES 41/2" SS

De Suprema-lijn is de perfecte metgezel voor koks met basismenu's die een wild mes willen hebben en ze niet teleurstellen. Deze lijn heeft niet alleen een ABS-handvat met klinknagels en een mes van gehard roestvrij staal, met lichte messen, maar biedt ook meer functionaliteit in uw dagelijks leven. In deze lijn heeft het mes 4 1/2 inch en meet: 22 x 1,9 x 1,3 cm.
SRD 184.00

BRINOX VLEESMES 7" SS

De Suprema-lijn is de perfecte metgezel voor koks met basismenu's die een wild mes willen hebben en ze niet teleurstellen. Deze lijn heeft niet alleen een ABS-handvat met klinknagels en een mes van gehard roestvrij staal, met lichte messen, maar biedt ook meer functionaliteit in uw dagelijks leven. Het vleesmes is 7 inch en meet: 30 x 4,5 x 1,8 cm.
SRD 360.80

BRINOX BROODMES SS

De Suprema-lijn is de perfecte metgezel voor koks met basismenu's die een wild mes willen hebben en ze niet teleurstellen. Deze lijn heeft niet alleen een ABS-handvat met klinknagels en een mes van gehard roestvrij staal, met lichte messen, maar biedt ook meer functionaliteit in uw dagelijks leven. Het broodmes heeft een breed gekarteld lemmet en is ideaal voor het snijden van brood en gebak. Het kan ook worden gebruikt voor het snijden van fruit en groenten met een harde schil en zacht vruchtvlees. Deze versie heeft 7 inch en meet: 29,5 x 2,4 x 1,6 cm.
SRD 326.80

BRINOX S/2 MES+VLEESVORK SET SS

De Suprema-lijn is de perfecte metgezel voor koks met basismenu's die een wild mes willen hebben en ze niet teleurstellen. Deze lijn heeft niet alleen een ABS-handvat met klinknagels en een mes van gehard roestvrij staal, met lichte messen, maar biedt ook meer functionaliteit in uw dagelijks leven. De 2-delige messenset bestaat uit: 8 inch keuken-/vleesmes, afmetingen: 32,5 x 4,5 x 1,8 cm, en 6 3/4 inch vleesvork, afmetingen: 29 x 2,4 x 2,2 cm.
SRD 692.00

BRINOX BROODMES 8" SS INFINITY

Geavanceerde messen, precies en met een uitstekende balans. De Infinity lijn is er voor wie begrijpt dat een goede snit alles betekent bij het bereiden van je maaltijd. Het heeft geharde roestvrijstalen messen, waardoor de draad langer meegaat. ABS wordt in de tang van het massieve roestvrijstalen lemmet geïnjecteerd, wat zorgt voor meer stabiliteit. Ze hebben ook vingerbescherming en klinknagels, beide in roestvrij staal, voor perfecte sneden. Het broodmes heeft een breed gekarteld lemmet en is ideaal voor het snijden van brood en gebak. Het kan ook worden gebruikt voor het snijden van fruit en groenten met een harde schil en zacht vruchtvlees. Deze versie heeft 8 inch en meet: 32,8 x 3 x 1,8 cm.
SRD 815.60

BRINOX MESSENSLIJPER 8" SS INFINITY

De 8” Infinity Sharpener is het meest efficiënte hulpmiddel om de snede van uw messen in te stellen en uit te lijnen, ze veel langer te bewaren en de schade te voorkomen die een bot of versleten mes kan veroorzaken. Het mes van het product is gemaakt van roestvrij staal, een resistent en gemakkelijk schoon te maken materiaal, en het handvat is gemaakt van polypropyleen met antibacteriële bescherming. Duurzaam, hygiënisch en op maat gemaakt voor het handjevol koks. Roestvrij stalen mes. ABS-handvat + roestvrijstalen klinknagels.
SRD 378.00

BRINOX MESSENBLOK S/7 SS INFINITY

Geavanceerde messen, precies en met een uitstekende balans. De Infinity lijn is er voor wie begrijpt dat een goede snit alles betekent bij het bereiden van je maaltijd. Het heeft geharde roestvrijstalen messen, waardoor de draad langer meegaat. ABS wordt in de tang van het massieve roestvrijstalen lemmet geïnjecteerd, wat zorgt voor meer stabiliteit. Ze hebben ook vingerbescherming en klinknagels, beide in roestvrij staal, voor perfecte sneden. Deze kit bestaat uit een koksmes 8", keukenmes 5", keukenmes 8", groentemes 3" 1/2, puntenslijper 8" en houten blok.
SRD 4238.00

BRINOX SCHILMES 31/2" SS INFINITY

Geavanceerde messen, precies en met een uitstekende balans. De Infinity lijn is er voor wie begrijpt dat een goede snit alles betekent bij het bereiden van je maaltijd. Het heeft geharde roestvrijstalen messen, waardoor de draad langer meegaat. ABS wordt in de tang van het massieve roestvrijstalen lemmet geïnjecteerd, wat zorgt voor meer stabiliteit. Ze hebben ook vingerbescherming en klinknagels, beide van roestvrij staal, voor perfecte sneden. Het groentemes heeft een groot handvat en een klein lemmet, waardoor het veilig en nauwkeurig is om groenten en fruit met grotere behendigheid te schillen, snijden en decoreren. In deze versie is het mes 3 1/2 inch en meet: 20,5 x 2,2 x 1,4 cm.
SRD 451.20