Kook & Bakgerei

View as Grid List
Sort by
Display per page

BRINOX BAKBLIK 39.5CM GRAPHITE

Geef uitdrukking aan je vrijheid in de keuken door recepten te testen en ingrediënten om te zetten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakvormen van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de diepe rechthoekige bakvorm met afmeting 39,5x28x6,6 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is makkelijker schoon te maken en is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. Aluminium frame. Pro-flon anti-aanbaklaag: minder olie, plakt niet, makkelijker schoon te maken PFOA-vrij. Handgrepen die het hanteren vergemakkelijken
SRD 200.00

BRINOX BAKBLIK 33.5X24.0X6.1CM CHERRY

Druk uw vrijheid uit in de keuken, test recepten en verander ingrediënten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakvormen van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de diepe rechthoekige bakvorm met afmeting 33.5X24X6.1 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is gemakkelijker schoon te maken, is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. In deze versie, verkrijgbaar in de kleur Cherry, die meer kleur in de keuken brengt en uw keuken transformeert in een meer authentieke en vrolijke omgeving. Aluminium frame, antiaanbaklaag pro-flon, antiaanbaklaag, gemakkelijk schoon te maken, bakelieten handgrepen
SRD 117.05

BRINOX BROODBLIK 30CM CHERRY

Druk je vrijheid uit in de keuken, test recepten en verander ingrediënten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakplaten van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de broodpan met afmeting 30X12.5X7 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is gemakkelijker schoon te maken en is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. Aluminium structuur, non-stick pro-flon, niet plakkerig, gemakkelijk schoon te maken, bakelieten handgrepen.
SRD 99.65

BRINOX UITLEKLEPEL 34CM

SRD 109.10

BRINOX RIJSTLEPEL 30.50CM WIT ASTI LINE

Fleur uw keuken op met keukengerei dat speciaal is ontwikkeld om de bereiding van uw recepten te vergemakkelijken en uw gerechten nog lekkerder te maken. De Asti rijstlepel heeft de ideale diepte en kromming om deze korrel te serveren. De kom is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglansafwerking, een materiaal dat niet alleen verfijnd is, maar ook resistent en gemakkelijk schoon te maken. Het product is 30,5 cm x 6 cm groot.
SRD 49.70

BRINOX SOEPLEPEL 28.50CM WIT ASTI LINE

Fleur uw keuken op met keukengerei dat speciaal is ontwikkeld om de bereiding van uw recepten te vergemakkelijken en uw gerechten nog lekkerder te maken. De terrine van de Asti-lijn heeft de ideale diepte en kromming om bonentaarten, soepen, crèmes, sauzen en zelfs punch te serveren. De kom is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglansafwerking, een materiaal dat niet alleen verfijnd is, maar ook resistent en gemakkelijk schoon te maken. Het product heeft een inhoud van 90ml (28.5cmx9cm)
SRD 70.60

BRINOX SCHUIMSPAAN 31.50CM WIT ASTI LINE

Fleur uw keuken op met keukengerei dat speciaal is ontwikkeld om de bereiding van uw recepten te vergemakkelijken en uw gerechten nog lekkerder te maken. De Asti Foamer-lijn heeft de ideale diepte en kromming om voedsel bereid in olie, water of een andere vloeistof te verwerken en te serveren. Door de gaatjes in de bodem kunnen de vloeistoffen weglopen en zijn de aardappelen in een paar seconden droog en knapperig. De kom is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglansafwerking, een materiaal dat niet alleen verfijnd is, maar ook resistent en gemakkelijk schoon te maken. Het product is 31,5 cm x 9,7 cm groot.
SRD 49.70

BRINOX VLEESVORK 31CM WIT ASTI LINE

Fleur uw keuken op met keukengerei dat speciaal is ontwikkeld om de bereiding van uw recepten te vergemakkelijken en uw gerechten nog lekkerder te maken. De vleesvork van de Asti-lijn heeft scherpe tanden, ideaal voor het hanteren en serveren van verschillende soorten vlees. Hiermee garandeert u stabiliteit, veiligheid en precisie in de snede. De tanden zijn gemaakt van roestvrij staal met een hoogglans afwerking, een materiaal dat niet alleen verfijnd is, maar ook resistent en gemakkelijk schoon te maken is. Het product is 30cmx5cm groot.
SRD 49.70

BRINOX SPATULA 33CM ASTI LINE

Fleur uw keuken op met keukengerei dat speciaal is ontwikkeld om de bereiding van uw recepten te vergemakkelijken en uw gerechten nog lekkerder te maken. De Asti line geperforeerde spatel heeft een platte en brede bodem, ideaal voor het verdelen en serveren van hartige taarten, zachte pizza's en ander voedsel dat stabiliteit nodig heeft om het bord te bereiken zonder uit elkaar te vallen. De schaal is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglans afwerking, een materiaal dat niet alleen verfijnd is, maar ook resistent en gemakkelijk schoon te maken. Het product is 33cmx8cm groot.
SRD 49.70

BRINOX ICE CREAM SCOOP 19CM WIT ASTI LINE

De Asti Line is ontworpen om culinaire activiteiten te vereenvoudigen en praktische en schoonheid in de keuken te brengen. De producten zijn van roestvrij staal en PP-handgrepen in rood, resistent en duurzaam. Bereid je gerechten makkelijker voor.
SRD 49.70

BRINOX AARDAPPELMESJE 19CM WIT ASTI LINE

De Asti Line is ontworpen om culinaire activiteiten te vereenvoudigen en praktische en schoonheid in de keuken te brengen. De producten zijn van roestvrij staal en PP-handgrepen in rood, resistent en duurzaam. Bereid je gerechten makkelijker voor.
SRD 49.70

BRINOX SOEPLEPEL 26CM ZWART JOIN LINE

SRD 28.60