Kook & Bakgerei

View as Grid List
Sort by
Display per page

BRINOX BAKBLIK 39.5CM GRAPHITE

Geef uitdrukking aan je vrijheid in de keuken door recepten te testen en ingrediënten om te zetten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakvormen van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de diepe rechthoekige bakvorm met afmeting 39,5x28x6,6 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is makkelijker schoon te maken en is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. Aluminium frame. Pro-flon anti-aanbaklaag: minder olie, plakt niet, makkelijker schoon te maken PFOA-vrij. Handgrepen die het hanteren vergemakkelijken
SRD 479.35

BRINOX BROODBLIK 30CM CHERRY

Druk je vrijheid uit in de keuken, test recepten en verander ingrediënten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakplaten van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de broodpan met afmeting 30X12.5X7 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is gemakkelijker schoon te maken en is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. Aluminium structuur, non-stick pro-flon, niet plakkerig, gemakkelijk schoon te maken, bakelieten handgrepen.
SRD 281.80

BRINOX RIJSTLEPEL 33CM SS ARIENZO

Rust je keuken uit met het juiste keukengerei en maak van koken een plezier. De Arienzo-lijn heeft een reeks essentiële gebruiksvoorwerpen ontwikkeld voor koks met hun handen vol. De rijstlepel heeft de perfecte vorm voor het serveren van het graan. De kom heeft de juiste diepte en licht opstaande randen, waardoor verspilling wordt voorkomen en het risico van vuil op uw tafel wordt geminimaliseerd. Het stuk is volledig gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat functionaliteit en elegantie combineert: resistent en gemakkelijk schoon te maken, heeft een verfijnde hoogglans afwerking en kan in de vaatwasser. De rijstlepel heeft een totale lengte van 33 cm en heeft een lang handvat om de veiligheid te garanderen.
SRD 145.60

BRINOX SOEPLEPEL 30CM 90ML SS ARIENZO

Rust je keuken uit met het juiste keukengerei en maak van koken een plezier. De Arienzo-lijn heeft een reeks essentiële gebruiksvoorwerpen ontwikkeld voor koks met hun handen vol. Met de terrineschaal kun je soepen, crèmes, bonen, sauzen en verschillende vloeibare voedingsmiddelen serveren. De uitstulping is diep in de juiste maat, wat verspilling voorkomt en het risico van ongewenst vuil op uw tafel of aanrecht minimaliseert. Het stuk is volledig gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat functionaliteit en elegantie combineert: resistent en gemakkelijk schoon te maken, heeft een verfijnde hoogglans afwerking en kan in de vaatwasser. De Arienzo-terrineschaal heeft een totale lengte van 30 cm en heeft een lang handvat om de veiligheid te garanderen.
SRD 145.60

BRINOX SCHUIMSPAAN 34,5CM ARIENZO

Rust je keuken uit met het juiste keukengerei en maak van koken een plezier. De Arienzo-lijn heeft een reeks essentiële gebruiksvoorwerpen ontwikkeld voor koks met hun handen vol. Met de schuimmachine kunt u voedsel dat in water of olie is bereid, uitlekken. De kom heeft meerdere gaten en licht opstaande randen waardoor het voedsel veel sneller droogt. Het stuk is volledig gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat functionaliteit en elegantie combineert: resistent en gemakkelijk schoon te maken, heeft een verfijnde hoogglans afwerking en kan in de vaatwasser. De Arienzo line skimmer is 34,5 cm lang en heeft een lange steel om je veiligheid te garanderen.
SRD 145.60

BRINOX SPATEL 36CM SS ARIENZO

Rust je keuken uit met het juiste keukengerei en maak van koken een plezier. De Arienzo-lijn heeft een reeks essentiële gebruiksvoorwerpen ontwikkeld voor koks met hun handen vol. De geperforeerde spatel is perfect voor pannenkoeken op zondagochtend, hartige lunchtaarten of dessert cheesecake omdat de platte bodem stabiliteit en veiligheid biedt bij het serveren. Het stuk is volledig gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat functionaliteit en elegantie combineert: resistent en gemakkelijk schoon te maken, heeft een verfijnde hoogglans afwerking en kan in de vaatwasser. Het product heeft een totale lengte van 36 cm.
SRD 145.60

BRINOX SOEPLEPEL 24CM- 95 ML BELI

Hete bonen kwamen uit het vuur en dienden zoals besteld. De bonenschil uit de Beli-lijn heeft de ideale diepte om niet alleen dit voedsel te serveren, maar ook soepen, crèmes en sauzen. Het geheel is gemaakt van roestvrij staal en is duurzaam, resistent en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien maken het rechte ontwerp en de gekrompen handgreep elke tafel eleganter. Het product heeft een totale lengte van 24cm en een inhoud van 95 ml.
SRD 139.60

BRINOX SOEPLEPEL 28.50CM WIT ASTI LINE

Fleur uw keuken op met keukengerei dat speciaal is ontwikkeld om de bereiding van uw recepten te vergemakkelijken en uw gerechten nog lekkerder te maken. De terrine van de Asti-lijn heeft de ideale diepte en kromming om bonentaarten, soepen, crèmes, sauzen en zelfs punch te serveren. De kom is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglansafwerking, een materiaal dat niet alleen verfijnd is, maar ook resistent en gemakkelijk schoon te maken. Het product heeft een inhoud van 90ml (28.5cmx9cm)
SRD 128.40

BRINOX SCHUIMSPAAN 31.50CM WIT ASTI LINE

Fleur uw keuken op met keukengerei dat speciaal is ontwikkeld om de bereiding van uw recepten te vergemakkelijken en uw gerechten nog lekkerder te maken. De Asti Foamer-lijn heeft de ideale diepte en kromming om voedsel bereid in olie, water of een andere vloeistof te verwerken en te serveren. Door de gaatjes in de bodem kunnen de vloeistoffen weglopen en zijn de aardappelen in een paar seconden droog en knapperig. De kom is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglansafwerking, een materiaal dat niet alleen verfijnd is, maar ook resistent en gemakkelijk schoon te maken. Het product is 31,5 cm x 9,7 cm groot.
SRD 90.40

BRINOX SOEPLEPEL 26CM ROOD JOIN LINE

Eenvoud en bruikbaarheid zonder de charme te verliezen is het kenmerk van de producten in de nylon keukenlijn. De terrineschaal is perfect voor het serveren of mengen van voedsel zoals bonen, soepen en bouillons. Het stuk is gemaakt van nylon, dat wil zeggen dat het bestand is tegen temperaturen tot 180ºC en ideaal is voor gebruik in pannen met een antiaanbaklaag, omdat het de bodem niet beschadigt. Afmeting: 30 x 9 cm
SRD 52.00

BRINOX SILICONE SOEPLEPEL 28CM ROOD FLEX LINE

De meest veeleisende koks gebruiken en keuren goed: siliconen keukengerei is perfect voor elk type voedsel en elke container. Naast resistent en gemakkelijk schoon te maken, zijn deze objecten flexibel en beschadigen ze geen oppervlakken. De siliconen schaal is speciaal ontworpen met diepte en opstaande randen om verspilling te voorkomen bij het serveren van soepen en crèmes. De kabel heeft een gat waarmee je het stuk kunt ophangen en het altijd in het zicht kunt houden. De siliconen schaal is bestand tegen temperaturen tot 220 °C, is 28 cm lang. Product gemaakt van 100% siliconen. Maakt geen krassen op de bodem van pannen.
SRD 323.65

BRINOX SILICON MULTI GRIJPER - RED 30CM FLEX LINE

De meest veeleisende koks gebruiken en keuren goed: gebruiksvoorwerpen die roestvrij staal en siliconen combineren, zijn perfect voor elk type voedsel en containers. Naast de weerstand en de gemakkelijke reiniging die kenmerkend is voor roestvrij staal, hebben deze objecten de flexibiliteit en lichtheid van siliconen die oppervlakken niet beschadigt. De universele tang is geschikt voor het serveren van vlees, pasta, groenten en andere lekkernijen. Het handvat heeft een TPR-detail, een rubberen materiaal, dat zorgt voor comfort bij het hanteren en een handvat waarmee je het stuk kunt ophangen en altijd in het zicht kunt houden. De universele tang is bestand tegen temperaturen tot 220 °C en heeft ook een speciaal openings- en sluitslot, wat de ruimte van uw lades en planken optimaliseert. Het model is verkrijgbaar met een roestvrijstalen behuizing en details in zwart of rood en in twee maten: 23 cm en 31 cm in totale lengte.
SRD 358.20